تاثیرات اپلیکیشن های کنترل عملیات و عملکرد بر سازمان ها و شرکت ها

امروزه به دلیل رقابت در بازارها و نیاز به بهبود عملکرد و کارایی، شرکت ها علاقه مند به استفاده از فناوری های نوین برای بررسی عملکرد کاری هستند. اپلیکیشن های مدیریت عملکرد و کنترل عملیات به شرکت ها این امکان را می دهند تا با دقت بیشتری بر فرایندهای جاری در شرکت و عملکرد کارکنان نظارت کنند که این امر باعث می شود تصمیم گیری های بهتری اتفاق بیفتد. همچنین این اپلیکیشن ها با تحلیل داده ها و گزارش های جامعی که ارائه می دهند به مدیران در شناسایی نقاط ضعف و قدرت و همینطور دستیابی به اهداف مورد نظر یاری می رسانند.
در این مقاله به بررسی مزایا، کاربردهای اپلیکیشن ها در مدیریت و کنترل عملکرد می پردازیم و به نقش این فناوری ها نگاهی دقیق تر خواهیم انداخت.
از مهمترین مزایای استفاده از این اپلیکیشن ها می توان به بهبود بهره وری اشاره کرد. با استفاده از این اپلیکیشن ها می توان بسیاری از کارهای تکراری و روزمره را خودکار کرد که باعث تمرکز کارکنان بر وظایف مهمتر می شود. کاربرد مهم دیگر این اپلیکیشن ها مدیریت زمان است. این اپلیکیشن ها می توانند گزارش دقیقی از زمان صرف شده برای هر کار ارائه دهند که به شناسایی نقاط ضعف در مدیریت زمان منجر می شود. اپلیکیشن هایی مانند Trello و Asana هستند که بر اولویت ها تمرکز دارند که امکان همکاری و هماهنگی بهتر بین اعضای تیم را فراهم می کند.
اپلیکیشن ها از تکنیک های مختلفی برای تحلیل داده ها استفاده می کنند. اپلیکیشن ها و سیستم های کنترل عملکرد با توجه به استراتژی های مجموعه یا شرکت از این روش ها استفاده می کنند. مثلا می توانیم با ارائه نمودارهای عملکردی هر فرد که متناسب با استراتژی یک سازمان تنظیم می‌شود نمودارهای بصری جهت آنالیز فردی و جمعی ارائه کرد که با بررسی این نمودارها می‌توان مسیرهای پیشرفت و توسعه یک شرکت را مرتب نمود. با توجه به استانداردهای بین المللی و استانداردهای یک سازمان این اپلیکیشن با بررسی نمودارهای قبلی می‌تواند پیشنهادهایی جهت رفع مشکلات یک سازمان ارائه دهد و آن سازمان با توجه به پیشنهاد مطرح شده از اپلیکیشن می‌تواند عملکرد پرسنل خود را در جریان کاری بهبود بخشد.
با توجه به توضیحات داده شده می‌توان در این اپلیکیشن وظایف کاری، ساعات کارکرد، بررسی میزان تخصص و مهارت افراد، نقاط قوت قوت و ضعف پرسنل و دپارتمان‌ها را اندازه‌گیری کرد و با بررسی‌های انجام شده یک سیستم یا سازمان را در بهبود عملکرد یاری کرد.
کاهش خطای انسانی یکی از مهم‌ترین مزایای استفاده از اپلیکیشن‌ها در محیط‌های کاری است. می‌توان برای ورود داده‌ها از این اپلیکیشن‌ها به جای نیروی انسانی بهره برد که همین امر خطر ورود نادرست اطلاعات را کاهش می‌دهد.
با توجه به اینکه اپلیکیشن‌ها از کد و توابع مطلق و مستقیم در راستای استاندارد کاری یک سازمان استفاده می‌کنند درصد خطای آنها بسیار پایین است. همچنین با توجه به نکته‌های گفته شده با بررسی نقاط ضعف یک شخص یا دپارتمان در یک سازمان، اپلیکیشن می‌تواند با ارائه راهکارهای آموزشی به کاهش نقاط ضعف کمک کند.
علی رغم تمامی مزایای گفته شده استفاده از این اپلیکیشن‌ها با چالش‌هایی نیز همراه است نظیر حفظ حریم خصوصی افراد، هزینه‌های زیرساخت و نگهداری اپلیکیشن‌ها، حفظ امنیت داده‌ها و…
در نهایت این نکته حائز اهمیت است که این اپلیکیشن‌ها می‌توانند تاثیر بسزایی در بهبود عملکرد یک شرکت یا سازمان داشته باشند. در عین حال مدیران یک سازمان می‌توانند با بررسی داده‌های اعلامی توسط اپلیکیشن چالش آینده شرکت را پیش بینی و راهکارهای مناسب جهت رفع آنها تعبیه کنند.

ما را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

بلاگ های مشابه

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اسکرول به بالا