- رسول داوری
- بدون نظر
فلاتر و کاهش هزینه های ساخت و توسعه اپلیکیشن
ما در مقاله قبلی در رابطه با مزایا فلاتر صحبت کردیم ولی بهتر است الان عمیق تر به این موضوع بپردازیم با توجه به افزایش محبوبت این فریم ورک و پیشرفت آن در سال های جاری بسیاری از شرکت ها نظیر xiaomi برای توسعه خدمات خود از این فریمورک جهت ساخت و توسعه اپلیکیشن موبایلی خود استفاده کرده اند و این فریمورک ثابت کرده است که می تواند از اپلیکیشن های قدرتمندی پشتیبانی کند.
چرا فلاتر؟
ما در مقاله قبلی در رابطه با مزایا فلاتر صحبت کردیم ولی بهتر است الان عمیق تر به این موضوع بپردازیم با توجه به افزایش محبوبت این فریم ورک و پیشرفت آن در سال های جاری بسیاری از شرکت ها
به عنوان مثال شرکت xiaomi در راستای مدیریت پروژه جدید خود یعنی ساخت ماشین های برقی Xiaomi SU7 از این فریمورک در جهت ساخت اپلیکیشن موبایلی برای مدیریت ماشین از راه دور و مشاهده جزئیات و خدمات آن استفاده کرده است. یکی از دلایل آن ها تجربه ثابت کاربران پلتفرم های اندروید و IOS از اپلیکیشن بوده است این کار نیاز آن ها را برای تفکیک استفاده از متخصص اندروید و IOS به یک تخصص کاهش داده است از سمتی کاربران هر دو پلتفرم یک تجربه کاربری (UX) را تجربه میکنند.
این یک نمونه از قدرت این فریمورک است شرکت ها با استفاده از این فریمورک می توانند هزینه های ساخت اپلیکیشن خود را کاهش دهند دلیل آن فقط استفاده از یک تیم متخصص فلاتر به جای استفاده از دو تیم متخصص اندروید و IOS است.
دلیل بعدی کاهش زمان ساخت و توسعه است. به دلیل آن که به جای تولید اپلیکیشن در دو پلتفرم فقط با یک بار کدنویسی می توان در هر دو پلتفرم از آن کد استفاده کرد. از سمتی با توجه به قابلیت Hot Reload فلاتر توسعه دهنده می تواند تغییرات کد خود را به صورت آنی مشاهده کند که دیگر نیاز به کامپایل تغییرات نیست و این امر سرعت توسعه و خطاگیری کد نویسی را افزایش میدهد.
از سمتی زمانی که شما یک اپلیکیشن برای چندین پلتفرم با استفاده از فلاتر میسازید ، تمام کدها در یک جا متمرکز میشوند. این موضوع باعث میشود که نگهداری و بروزرسانی اپلیکیشنها بسیار آسانتر باشد. دیگر نیازی نیست که تغییرات و بروزرسانیها را بهطور جداگانه برای هر پلتفرم اعمال کنید.
موضوع بعدی صرفه جویی در زمان و منابع است ، در پروسههای معمول توسعه ، هنگامی که یک ویژگی جدید به اپلیکیشن اضافه میشود یا یک باگ رفع میشود ، این کار باید بهطور جداگانه برای هر پلتفرم انجام شود که این امر علاوه بر زمانبر بودن منابع زیادی نیز مصرف میکند. در حالی که در فلاتر چون از یک کد واحد استفاده میشود تغییرات بهصورت یکپارچه برای تمامی پلتفرمها اعمال میشود و هزینههای نگهداری و بروزرسانی به شدت کاهش مییابد.
در کل شرکت ها با استفاده از این فریمورک میتوانند هزینه و سرعت ساخت و توسعه اپلیکیشن خود را کاهش دهند از سمتی با توجه به توسعه روز افزون این فریمورک توسط گوگل (Google) می توانند به آینده آن نیز امیدوار باشند